Over Mezelf

Hoi allemaal,

Ik ben Hans Schuermans, 

Als  jongeling deed ik aan verschillende sporten, maar met ouder worden begon ik meer en meer interesse te krijgen in geschiedenis, kunst en dan vooral in fotografie. 

Ik kocht mijn eerste fototoestel, maar merkte dat het allemaal moeilijker was dan het leek. 

Na een opleiding en ettelijke uren in de donkere kamer begon het echte avontuur.

Enkele jaren later kwamen de eerste digitale camera's uit en natuurlijk met de interesse naar mooie beelden en herinneringen ging ik hier eveneens met experimenteren en verloor het fotoestel een beetje uit het oog.

Door ouderdom en een dom ongelukje was mijn eerste analoge toestel aan vervanging toe, maar ondertussen waren rolletjes en een doka verleden tijd en moest ik leren omgaan met een digitale reflexcamera. Ik kocht me een Nikon D60, een basis lens en een telelens. En begon weer te experimenteren want dit was weer iets helemaal nieuw voor me.

Ondertussen leerden we de Amerikaanse rijsport kennen met al zijn diciplines. De interesse in deze sport zorgde er voor dat we zelf een paardje kochten, een hond die het zou aankunnen voor trektochten te doen en natuurlijk .......startte ik met mijn familie met de nodige bezoekjes aan de verschillende western evenementen in België en in het buitenland. En wat hadden we altijd bij ......inderdaad een fototoestel en een arendsblik om mooie en leuke foto's te trekken.

Ik kreeg heel wat positieve reacties op de beelden die ik maakte en dat is zeker heel leuk voor een beginnende fotograaf.

Nu, na honderden foto's te hebben geplaatst op FB,  is mijn grote droom om van een hobby fotograaf een professionele fotograaf te kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

Liefhebbers van mooie foto's

Deze website is vooral gemaakt voor de mensen die houden van mooie beelden en herinneringen.